04 PM | 19 Oct

Saopštenje

Dragi naši plivači, poštovani roditelji, prijatelji kluba,


Nakon tri nedelje od kako nam je saopšteno da smo ostali bez svih večernjih, odnosno odgovarajućih termina na bazenu, koje je naš Plivački klub godinama koristio, pronađeno je delimično rešenje problema. Klub nije dobio svoje dosadašnje termine, ali nam je Uprava Sportskog centra vratila jedan večernji termin.


Ovakvo rešenje činjenica je, daleko je od onoga što je naš klub do sada imao. Međutim, prihvatili smo ponudu jer je to i jedini način da se naši najmlađi plivače vrate u bazen.


Ovaj uslovno rečeno napravljeni kompromis podrazumeva veliku žrtvu plivača i njihovih roditelja oko organizacije dovođenja dece na trening. Nadamo se da će se uskoro rešiti problemi, prvenstveno oni vezani za bazene SC „BANJICA“, što će omogućiti da se naš Klub vrati u svoje stare termine.


Na kraju, bez podrške svih vas ne bi bio moguć bilo kakav povratak dece u bazen. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali u naporima da ispravimo veliku nepravdu koja nam je u prvi mah „ponuđena“, kao rešenje. Bez podrške roditelja, plivača, naših sugrađana… medija i nekoliko gostovanja na televizijama, peticiji koju je potpisalo preko 2.000 ljudi… teško da bismo opstali kao klub.

Hvala svima koji ste bili uz najmlađe aprilce da hrabro i velikim zaveslajima nastavljaju da plivaju!