03 PM | 29 Oct

Skijanje u januaru 2024.

Prošlu sezonu nas sneg baš nije hteo, ali se nadamo da ćemo ove imati više sreće… Ponuda za januar je baš dobra, atraktivna!

Idemo u Sloveniju, smešteni smo u hotelu CREINA, u Kranju, sa istim ski pass-om idemo na različita skijališta u Sloveniji, Italiji i Austriji: Kranjska Gora (SLO), Krvavec (SLO), Cerkno (SLO), Tarvisio (ITA), Kanin – Sella Nevea (SLO – IT), Arnoldstein (AUT) i Goldeck (AUT).

Naša smena bi bila od 8. do 14. januara 2024.

Plan puta:

  • Polazak iz Beograda u ponedeljak, 8. Januara u 7:00, dolazak u Kranj u ranim popodnevnim satima i smeštaj u hotel. Nakon smeštaja po sobama (dvo i trokrevetne sobe) imamo sastanak sa instruktorima skijanja i dogovor o organizaciji i načinu rada za vreme kampa. Večera u hotelu.
  • Od utorka pa narednih 6 dana ideja je da se nakon doručka u hotelu, smestimo u bus i krenemo put skijališta, raznih… Skijanje u ski centrima u okviru skipasa Julian Alps. Zbog pristupačnosti i kvaliteta skijališta, opcija skijanja je u sledećim ski centrima: Kranjska Gora, Tarvisio, Arnoldstein, Sella Nevea, Goldeck i Cerkno. Koordinator kampa će odrediti raspored skijališta po danima, odnosno utvrdiće na kom skijalištu će se kog dana skijati (u zavisnosti od uslova za skijanje, trenutnih vremenskih prilika i sl.). Ski instruktori će biti sa decom ceo dan na skijama, a pauzu za ručak na stazi (u nekom restoranu) ćemo imati na polovini dana. Nakon skijanja, sedamo u autobus i vraćamo se u hotel, gde imamo večeru;
  • Poslednjeg dana, u nedelju, 14. Januara nakon skijanja, vraćamo se u hotel, večeramo, dopakujemo se i krećemo put Beograda, oko 18:00 sati. U Beogradu smo u ponedeljak, u ranim jutarnjim satima…

Aranžman obuhvata:

  • Autobuski prevoz;
  • Pun pansion (doručak u hotelu, ručak na stazi, u restoranu), večera u hotelu);
  • Obuka skijanja – ceo (skijaški) dan su instruktori i treneri sa decom. Tri nivoa obuke – početni, srednji i napredni;
  • Putno i zdravstveno osiguranje;
  • Šestodnevni ski pass;

Aranžman ne obuhvata;

Opremu za skijanje (ukoliko neko želi, može se uzeti vrhunska oprema u Sloveniji po ceni od 50 evra za skije, cipele i kacigu.

Cena aranžmana, za decu do 15 godina: 760 evra, a za decu od 15 do 19 godina: 840 evra, a za starije od 19 cena je 740 evra ali bez škole skijanja.

Neophodno je uplatiti akontaciju – rezervaciju u visini od 300 evra odmah, a ostatak sume se može uplatiti u ratama, do polaska.